Sosul de soia bio Shoyu Yakso estedelicat, finși deosebit de potrivit pentru rafinarea sosurilor, supelor, salatelor și legumelor. Sosul Shoyu este un sos tradițional japonez, ce se...
Sosurile delicioase de roșii oferă varietate, sos de tomate Arrabbiata bio cu ardei iute FARA GLUTEN dacă aveți nevoie să faceti o mancare rapida. Într-un timp scurt, savurați feluri...
Sosurile delicioase de roșii oferă varietate, sos de tomate bio Papaya-Chili FARA GLUTEN dacă aveți nevoie să faceti o mancare rapida. Într-un timp scurt, savurați feluri de mâncare...
Sos de Chili Pachetele de Primavara, Bio, 240 ml, Yakso Acest sos dulce de ardei poate fi folosit pentru diferite feluri de mancare sau ca sos pentru cu gustari precum rulouri...
SOS BIO DE ROSII CU MERE ZWERGEN SAUCE, 350G ZWERGENWIESE Vegan – fara drojdie – fara gluten – fara lactoza. Sos ecologic de rosii cu mere. Ingrediente: sos de rosii 66% din concentrat,...
Sos pentru Wok, Dulce-Acrisor, Bio, 240 ml, Yakso Un mod rapid si usor de a va pregati propria reteta asiatica preferata! Ingrediente: apa, pasta de rosii (18%)*, sirop...
Sos Bio de Rosii cu Mere, Zwergenwiese, pentru Copii, 340 ml Vegan, fara gluten, fara drojdie, fara lactoza! Pentru paste, orez sau legume. Ingrediente: pasta de tomate simplu...
Sos de Soia, Kikkoman, Continut Redus de Sare, 250 ml Sosul de soia Kikkoman preparat natural se prepara conform unei retete traditionale din cele patru ingrediente pure: soia,...
Acest pachet contine 8 bucati din produsul Dressing de Lamaie, Galaxy, 380 mlUn suc aromat si racoritor, folosit in diverse sucuri si limonade, precum si topping pentru a aroma diferite...
Ketchupul clasic de la Mutti este realizat exclusiv din rosii italiene, fara conservanti adaugati. Acest ketchup nu doar ca este sanatos, dar aduce si o nota autentica de rosii coapte...
Pasta dincondimente organice asiatice cu ardei iute, oferă mâncărurilor din orez, tăiței și legume un gust delicios, cald și picant. De asemenea, ideal pentru marinarea tofu-ului sau...
Acest sos pentru paste combina rosiile suculente Pizzutello cu ardei picant Calabrez pentru a crea un echilibru perfect intre dulceata rosiilor si caldura ardeilor. Este ideal pentru...
Combinatia inedita de rosii Rossoro si legume gratinate creeaza un sos pentru paste cu un gust profund si un caracter rustic. Aromele sunt intensificate si imbogatite de procesul de...
Acest sos combina dulceata rosiilor Rossoro cu savoarea inconfundabila a Parmigiano Reggiano, creand un sos pentru paste gata de a fi servit. Gustul sau bogat si cremos se potriveste...
Sosul pentru paste cu rosii Rossoro si busuioc Genovez PDO de la Mutti este o simfonie de arome, unde gustul bogat al rosiilor se imbina armonios cu aroma inconfundabila a busuiocului...
Un condiment bio delicat care rafinează tăiețeii sau orezul prăjit cu o notă de crocant. Se poate folosi în salate, în burgeri vegetarieni și în supe. Ceapa prăjită Yakso se obține...
Pregateste un sos Bolognese autentic cu Sosul Pe Baza De Rosii Mutti! Aceasta combinatie echilibrata de rosii coapte si condimente este baza perfecta pentru un ragu gustos, paste sau...
S os de soia Shoyu bio 145ml -vegan- Sosul de soia Shoyu este un sos traditional japonez, fabricat din soia si grau printr-un proces de fermentare indelungat. Se foloseste...
Roșii bio uscate Dennree. Roșiile uscate rafinate cu sare de mare. Ca ingredient pentru pizza, cu diverse variante de paste, sosuri, salate creative sau ciugulite direct din ambalaj...
Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.
×
Pentru a oferi utilizatorilor o experienţă de navigare mai plăcută, site-ul Compari.ro utilizeaza cookie-uri care sunt acceptate odata cu utilizarea siteului. Detalii.