Blue Dragon Ingrediente Sushi cu Sos de Soia

Blue Dragon Ingrediente Sushi cu Sos de Soia

32,99 RON

Ofertele pentru produsul

 

Blue Dragon Ingrediente Sushi cu Sos de Soia

32,99 RON
In stoc
spre magazin »
trada.ro
Descrierea produsului
Daca va place sushi dar nu stiti cum sa il preparati, puteti incepe cu reteta de mai jos. INGREDIENTE1 pachet Foi de Alge pentru Sushi Nori Blue Dragon500 grame Orez Japonez pentru Sushi Blue DragonSomon file, dupa gust1 bucata castravete1 bucata morcovPasta de Wasabi Blue Dragon, dupa gustDark Soya Sauce Blue Dragon, dupa gust
50 ml Otet Japonez din Orez Blue Dragon1 lingura ulei3 linguri zahar800 ml apaUn praf de sareUn Suport Japonez Bambus pentru Sushi Blue DragonSUGESTIE DE PREPARAREOrezul Japonez pentru Sushi Blue Dragon se spala bine, in cateva ape, apoi, intr-o oala cu capac se va pune la fiert cu 800 ml de apa, la foc mare pana incepe sa fiarba. Dupa ce a dat in fiert, focul se lasa mic si orezul se va mai fierbe timp de 15 – 20 de minute, pana ce apa va fi absorbita. In acest timp, se amesteca otetul japonez din orez cu zaharul si sarea. Orezul fierbinte, se va asezona cu compozitia de otet, zahar si sare. Somonul, morcovul si castravetele se vor spala si portiona in fasii. Pe suportul Japonez Bambus pentru Sushi Blue Dragon, se aseaza o foaie de alge pentru sushi nori, peste care se intinde un strat de orez rece, de aproximativ 3 – 4 mm. Peste orez se aseaza fasiile de peste, morcov si castravete. Cu ajutorul suportului, se ruleaza cat mai strans, ca umplutura sa poata fi cat mai legata. Se taie apoi ruloul in bucati de aproximativ 2 – 3 cm.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.